Père et Fils

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도곡동에 있는 김영모 과자점 건너편에 있는 카페입니다!
This is a cafe that is located across from Kim Yungmo Bakery in Dogok

음료 TAKE OUT 500원 할인
김영모과자점 당일 구매 영수증 지침시 커피음료 20% 할인
₩500 off if you take your drink to go
If you purchase from Kim Yungmo Bakery the day of, show them the receipt to get 20% off your coffee

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밑 사지은 웹사이트에서 가지고 왔어요
메뉴가 업데이트 안 된거 같아요
The following pictures are from their website
The menu on the website is not updated
http://k-bread.com/pere-et-fils/

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브런치로 많이 가요~
Many visit the cafe for brunch~

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라떼!
Caffe Latte
₩5,500

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로얄비엔나
Royal Vienna
₩6,000

안 달아서 좋았어요
I liked how it wasn’t sweet

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Ham&Cheese Egg Bennedict
햄&치즈 에그 베네딕트
₩15,000 / ₩13,000

저번에 연어 아보카도로 주문을 했었어요
근데 전 연어 보다 햄이 더 맛있는거 같아요
세트로 주문 (₩15,000) 커피와 나와요
그냥 주문시 (₩13,000)

Last time we were here, we ordered the Salmon&Avocado Bennedict
But I think the ham is a lot better than the salmon
If you order the set its ₩15,000 and it comes with coffee

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뇨끼 크림 파스타
Gnocchi Cream Pasta 
₩12,000

조랭이 파스타 같았어요
감자, 시금치로 만든 뇨끼면에 베이컨, 고구마를 넣은 크림파스타
까르보나라랑 비슷한 느낌~

Gnocchi made from potatoes and spinach
Cream sauce made from bacon and sweet potatoes
It’s similar to carbonara

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Croissant on Carbonara Pasta
까르보나라 & 크루아상
₩17,000

깊은 버터품미의 크루아상이 올라간 크림파스타
조금 느끼하지만 맛있어요
이탈리식 까르보나라는 아니에요

Basically it’s carbonara with croissant rather than bread
It’s really thick and creamy
It’s not the traditional carbonara you will see in Italy

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Bollente Pasta
볼렌떼
₩19,000

토마토 소스와 신선한 해산물을 뚝배기에 넣고 끊인 파스타
여기에서 제가 제일 좋아하는 메뉴 아이템이에요
토마토 소스가 국물 먹는거 같아서 좋아요
추운 겨울 날에 먹으면 딱이에요~

It’s tomato based sauce with seafood
It’s my favorite dish here
The tomato sauce tastes almost like tomato soup!
Perfect on a cold winter day!

 

 

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